1. Home
  2. Actueel
  3. Agenda
  4. Verkoop kinderzegels

Verkoop kinderzegels

woensdag 28 september

Even kennismaken

Kinderpostzegels maakt zich sterk voor de ontwikkeling van kwetsbare kinderen. Benieuwd naar onze geschiedenis, jaarverslag, organogram en financiële organisatie?

Stichting Kinderpostzegels is een kinderhulporganisatie met als motto 'voor kinderen door kinderen'. De jaarlijkse Kinderpostzegelactie is hiervan het meest sprekende voorbeeld, het visitekaartje van de organisatie. Kinderen helpen met de actie andere kinderen. Met de opbrengst bieden we kwetsbare kinderen ontwikkelingskansen op een betere toekomst. We willen dat kinderen - ongeacht de situatie, plaats of omstandigheden waarin ze opgroeien - de kans krijgen zich te ontwikkelen.

Kinderpostzegels ontvangt ook geld via donaties, legaten en sponsorbijdragen. Daarnaast krijgen we geld van de Nationale Postcode Loterij, vermogensfondsen, de VriendenLoterij en de overheid.

Ruim 35 medewerkers zijn actief bij de stichting. Ze zorgen dat het geld op een goede manier besteed wordt, onderhouden het contact met onze projectpartners en partnerorganisaties, organiseren de Kinderpostzegelactie, onderhouden het contact met leerkrachten, bestellers en donateurs en staan de pers te woord. Daarnaast heeft Kinderpostzegels een eenhoofdige directie en een Raad van Toezicht.

Terug naar overzicht Pagina afdrukken